torsdag 29. oktober 2009

Soon in Edinburgh!

Nå er det ikke lenge til vi reiser til Skottland. Gleder meg så masse! Det skal både bli koselig å treffe igjen alle folka, men også kjenne på den skotske stemningen. Det er så koselig der borte. Hovedgrunnen for besøket er å se Edinburgh Gang Show, som er en oppsetning på King's Theatre, av speiderne i byen. Det er visst over 200 skuespillere og dansere involvert, og en hel horv bak scenen for å lage kulisser og antrekk. Dette er 50. gang de har Gang Showet, så det blir en jubileumsforestilling. Jeg har aldri sett det før, så jeg gleder meg veldig mye. Siden vi reiser sånn rett før jul, så blir det nok endel julegaveshopping tenker jeg meg. Så ikke bli overraska om det ligger en skotsk gave under treet i år :-)

Mens vi er inne på julegaver...ønsker mottas med takk :-)

2 kommentarer:

  1. Edinburgh!! Dit skulle jeg også gjerne tatt en tur:)Når reiser du? Hvordan går du til den derre "reaksjoner" under innleggene?

    SvarSlett
  2. Ja det er så fint der borte. Har vært i både Edinburgh og Glasgow tidligere, og Skottland er virkelig nydelig. Vi reiser 19.november, og jeg kommer tilbake 24.november. Dermed ryker den kampen som går 21.nov, men enn så lenge tror jeg det er eneste.

    Ang reaksjoner så husker jeg ikke hva jeg gjorde. Jeg lagde jo bloggen for en stund siden, den har bare ligget litt i dvale. Det var noe jeg kunne velge, for jeg er ikke så flink at jeg trikser med html kodene enda.

    SvarSlett