onsdag 28. oktober 2009

Heia D2 :-)

I sommer gikk en god del fra OSI over til BMIL. Dette fordi OSI ikke lenger ønsket ikke-studenter i sine rekker. Siden OSI innebandy nærmest kun besto av ikke-studenter, ville vi finne en felles løsning for alle, slik at man ikke bare ble spredd utover alle klubbene i Oslo. Det ble inngått samtaler med BMIL, og på vårparten ble det inngått avtale. Tre lag gikk over fra OSI; et herrelag, og to damelag. Vi fikk anledning til å ta med divisjonsplassene over i ny klubb. Dette gjorde at damer 1 kunne fortsette i 1.divisjon, og damer 2 kunne fortsette i 3.divisjon. Ved overgang talte damer 2 bare syv spillere, hvorav en var gravid og en skulle på to måneders tur til USA. Dermed gjensto det fem spillere som skulle trene og spille kamper på høstsesongen. Ikke det beste utgangspunktet kan man si. For å toppe det hele så ønsket ikke treneren vår lenger å trene oss. What to do? Det enkleste ville være å gi opp, og heller finne en klubb som trenger fem 3.divisjonsspillere, og bli endel av et annet lag. Eneste problemet er at D2 er så umenneskelig standhaftig og positive. Vi ser bare utfordringer, ikke problemer. Og har innarbeidet en tro på at det er i motbakker det går oppover. Vi hadde "krisemøte" hjemme hos en av spillerne før en trening. Dvs det var vel heller et kosemøte med pizza og brus, hvor vi fordelte oppgaver og la en plan. Ingenting skulle få knekke oss. Det vi trengte var spillere, så vi spurte alle vi kjente om de ville bli med. Spillerne strømmet på, men svært få av de var folk vi faktisk hadde rekruttert. Det bare dukket opp spillere fra ingensteds som ønsket å spille innebandy med oss. Samtidig ville en tidligere trener, som gav seg som treneren vår for halvannent år siden, være med som trener. Alt dette fordi vi har en vilje i D2, om å ikke gi seg før slaget er over.

Nå teller D2 15 spillere, og jeg hører rykter om at det finnes flere som vil. Vi klarte det mange så på som umulig. Vi bygde opp et lag på under to måneder. Nå skal vi trene og ha det gøy sammen, og kanskje vinner vi litt kamper også. Det får bli en bonus, for det viktigste er at det er gøy å holde på!

Hvis DU vil starte med innebandy kan du kontakte meg på kiki_moll(alfakrøll)hotmail.com

1 kommentar:

  1. Helt enig med deg Kristine!! Det er helt knall at vi har fått så mange spillere:) Og så mange flinke:) Jeg bare håper alle ønsker og fortsette, noe det ser ut som de vil:D D2 er litt sånn som skolen; "et godt sted å være, et godt sted å lære" ;) Håper jeg da :P Vi må sende ut mase-mail, slik at vi får med flere av de nye på fredag, vi vet jo ingenting om hverandre, vi TRENGER en bli-kjent-kveld!

    SvarSlett