mandag 12. oktober 2009

Blåmandag hadde pen blåfarge :-)

Dagen i dag har vært ganske rolig, ikke så alt for mye som har skjedd. Våkner av meg selv (det er ALLTID digg det), går en lang og god tur med Doffen. Vi droppet skogen denne gangen pga jakta, men det ble en koselig tur langs veien istedet. Frokosten ble oppvarmet deilig DOllys pizza fra lørdag, nam nam. Satte på tv'en og så litt Oprah, med innslag fra en utbrytersekt fra LDS i USA, tror de kalte seg noe med Yarning for Zion (eller noe sånn....forkortelsen var hvertfall YFZ). Det ble jo nesten litt pensum, siden vi skal kunne litt om forskjellige kirkesamfunn. Denne sekten står kanskje ikke på lista, men LDS gjør hvertfall det.

På skolen var det interessant forelesning om Edenfortellingen i GT. Hvorfor slangen kryper på marka, hvorfor kvinner har vondt under fødsel, hvorfor vi ikke vil være nakne....alt dette står i edenfortellingen :-) 1.Mos 2-3. God lesning!

Satt en stund på skolen etter forelesning, jobbet med noe på pc'en, og leste litt, så reiste jeg på Egon på Byporten for å spise middag. Alene. Synes det er utrolig deilig å sitte sånn alene noen timer, og bare slappe av. En helg ble tydeligvis for mye (ref tidl innlegg), men noen timer en ettermiddag er superdeilig. Deretter dro jeg opp i jølsenhallen, og satt der en liten time før treningen begynte. Fikk lest utrolig mye i dag, både på skolen, egon og i hallen. Så er fornøyd!

På treningen dukket det opp to nye ansikter, og det er alltid hyggelig. De virket begge interessert i å fortsette, og sånn liker en kaptein meget godt å høre. D2 er på pairet 10 spillere, og med disse to nye er vi oppe i 12. Det er knall bra! Hun ene hadde tilogmed ei venninne som ønsket å begynne :-)

Jeg digger det når livet smiler sånn :-D Super dag har det vært!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar